BIS – Blbá imbecilní služba; tolik volů v jednom baráku?

Čeští retardovaní zpravodajci zase vydali nějakou zprávu. Kdo je českým občanem ví, že české zpravodajské služby jsou jen banda ochotníků, co se týče získávání zpravodajských informací, ale zase na druhou stranu jsou to pěkní a užiteční volové. No co mne na jejich zprávě zaujalo? Určitě ne to, že Češi zjistili, že oficiální struktury z nich dělají blbce a zvýhodňují cikány. To je věc stará a známá. Zaujalo mne tvrzení, že se u nás vyskytl větší výskyt ruských agentů. Potkali jste minimálně jednoho?

Blbá imbecilní služba

Blbá imbecilní služba

No co BIS zjistila? No nic, jen to, že prý se v posledním roce zvýšil v České republice výskyt ruských agentů. Nevím o tom, že by nějaká ruská pojišťovna u nás otevřela novou pojišťovnu, tak nevím kde by se ti agenti rekrutovali. Nebo mysleli konfidenty, tajné agenty? A co by tady v zemi rozkradené a vyjedené hledali?

Nebude to tím, že naši zpravodajci, jsou jen buřtožrouti, kteří nevědí, co se děje v jejich vedlejší kanceláři a vzhledem velkému počtu jejich StBácké minulosti to berou tak, nic nevědět a panstvu podstrojovat.

Nejdeš s oficiální doktrínou, tak jsi divný. Proč jinak by jsi to dělal? Třeba jen proto, že nesouhlasím s hovny na dvou nohou? Ti co za komunistů nesouhlasili, taky byli imperialističtí agenti. A dnes podobná hovna útočí. Pak se ukázalo, že takoví snad nebyli. Dnes nesouhlasíš, tak jsi ruský agent. Tak vítej v klubu. Zase o tobě rozhodoval debil z Blbé imbecilní služby (BIS), která vyrostla z StB.