Tvrdě rasistický západní multikulturalismus. Jeho představitelé jsou především pokrytci, ale také velcí xenofobové a devianti

Je to odvážné tvrzení, že multikulturalismus je jedna velká rasistická lež? Ale kdepak. Multikulturní svět, to je výmysl ze Spojených států amerických (SSA), kde se z celého světa naplavili lidé. Někteří tam přišli dobrovolně a některé tam v okovech jako otroky dovezli. Pak další tam přišli v dobách prosperity za svým „americkým snem.“ Takže taková země celosvětových odpadlíků. Doma póvl v USA král. Celý spojenecký svět kolem SSA, krom Austrálie, tam nějak přistěhovalce vůbec nemusí, se snaží budovat multikulturistický ráj na zemi, kde různé kultury, rasy a náboženství žijí „tolerantně“ vedle sebe.

Multikulti - A kde je ten černý? Tento řídí z Bílého domu.

Multikulti – A kde je ten černý? Tento řídí z Bílého domu.

Jak se to těm deviantním sociálním inženýrům daří? To je vidět všude kolem nich. Černý rasismus, vraždy, kriminalita, prostě hnus. Muslimové vyhánějící Evropany z Evropy, když se jim, vetřelcům, nepřizpůsobí. Toto vše nová politická a nikým nevolená třída v Evropské unii prosazuje a s Husseinem Obamou celému světu nutí. Jenže ejhle vyskytla se malá chybička. Tito všichni jsou jen odporní a hnusní xenofobové. Nesnášejí vše co je slovanské a tím potažmo ruské.

Největšími xenofoby a rasisty světa jsou právě multikulturalisté, kteří svou nenávist vůči lidem, kteří jsou jiní, nežli oni, maskují právě multikulturalismem. Rusofobie ovládá západní svět multikulturalismu, to je přeci divné. Právě ti milovníci všeho jiného by měli vítat slovanské zvyky, společnost a pravoslavnou církev jako obohacení. To že je tomu naopak vypovídá jen o tom, že multikulturalismus je jedna velká rasistická lež, jak zotročit bílého člověka.