Proč jsou české soudy rasistické? Podívejte se do tváře soudkyně, která provedla ohavný čin

Předsedkyně senátu ústeckého soudu JUDr. Jana Kurešová spáchala ohavný rasistický čin, když bandu cikánů odsoudila – neodsoudila (nehodící se škrtněte) ke směšným trestům, od podmínek až „maximálně“ k třem letům vězení, za spáchání nelidského masakru na nevinných obětech. Jedná se o duchcovský případ napadení manželů tlupou cikánů. Podle soudkyně se navíc nepodařilo prokázat, že se jednalo o rasistický útok. Paní soudkyně by si měla najít nějaký vysoký most, nebo rychle projíždějící vlak a spáchat sebevraždu, přeci nemůže s takovým svědomím žít. Tedy pokud nějaké svědomí vůbec má.

Brutální cikánská tlupa u soudu

Brutální cikánská tlupa u soudu

Nejedná se jen o nějakou Kurešovou, ale o celkový stav české justice, která spíše budí dojem, že je organizovanou zločineckou skupinou. Podívejte se do tváře soudkyně, která spáchala tak ohavný čin. Co se jí honilo hlavou. Jak může vůbec takový post zastávat žena, která spíše připomíná nějakou uklízečku. Potkat jí na ulici, tak by nikdo ani nehádal, že zastává tak odpovědný post, že rozhoduje o vině a trestu.

Jana Kurešová, soudkyně Krajského soudu - Spolupachatelka?

Jana Kurešová, soudkyně Krajského soudu – Spolupachatelka?

Co jí se týče, tak sice cikány uznala vinnými, ale vzkázala všem dalším, že napadat v tlupách jiné lidi je O. K., jelikož jim za to nehrozí skoro žádné tresty a pokud ano, tak směšnější než směšné.

Zase rasistický soud – Cikáni za brutální útok v Duchcově byli směšně potrestání. Prý nešlo o rasismus, tak to musí být žalobkyně a soudkyně totální idiotky

Zkuste si představit, že skupina pěti osob bílé pleti napadne cikánský manželský pár. Představte si, co by se dělo. Útočníci by byli celou dobu ve vazbě, média by šílela, co je to za grázly a odsouzeni by byli minimálně za pokus o vraždu a k výjimečným trestům. Tak nějak funguje česká rasistická zločinecká justiční mafie, která ovládá české soudy.

Zajímalo by mne, zda se paní doktorka Kurešová dokázala vcítit do kůže obětí? Asi by rozhodovala jinak, pokud by zažila rasistický útok cikánské tlupy, kdy by byla mlácena větví do hlavy a až by se nemohla ležící bránit, tak by jí cikánská monstra kopala do celého těla, ale především zase do hlavy. Třeba bude další obětí podobného cikánského běsnění, jelikož ona opravdu na ulici jako soudkyně vypadat nemůže, ale to pak bude pozdě.

Soudkyně Kurešová a další jí podobní jsou viníci toho, proč je soužití mezi cikány a většinovou společností v České republice, tak složité. Její rozsudek má hodnotu nižší, nežli má hodnotu použitý toaletní papír.