Primitivní antikomunisté jsou jen levicoví nacisté nebo fašisté

Sám jsem člověk, který komunisty považuje za lidi spíše nemocné a komunismus za určitý způsob lidské deviace, ovšem primitivní antikomunisté si mohou s komunisty podat ruce. Oba tyto lidské druhy jsou si podobné jako vejce vejci, jsou to všechno levičáci. Velká část primitivních antikomunistů jsou nacisté a zbytek fašisté, kdy tyto proudy se mají rády a historie to již ukázala, jak umějí spolupracovat, viz. Hitler a Mussolini. Rétorikou těchto duševně nemajetných primitivních antikomunistů je to, že každého svého oponenta nazývají buďto svými úhlavními nepřáteli, tedy komunisty, nebo se snaží zakrýt svou podstatu, to že jsou nacisté nebo fašisté, tak své oponenty ihned nazývají přinejmenším hnědokošiláči a nebo rovnou nácky a fašouny.

Původní foto odstraněno na žádost havloidního autora

Dnešní dny je ovšem odhalily a to v celé jejich nahotě a stačilo k tomu tak málo. To že na Ukrajině probíhá politický a ozbrojený puč, který vedou tamní nacistické, fašistické a kriminální kruhy, to je dnes jasné i malému dítěti. A právě podporou těchto kruhů se Ti největší nacisté a fašisté odhalili, jak to ve skutečnosti s nimi je. Jejich antikomunismus je opravdu jen primitivní, jelikož považují komunisty za svou konkurenci. Jsou to stejní levičáci a extrémní jako komunisté sami.

Schwarzenberg, Štětina a Kocáb v hnědých košilích s podporou Vandase

Vandas – Nový spojenec TOP09?

Karel Schwarzenberg jako hlavní figura českého primitivního antikomunismu to má jednoduché. Po svém otci biologickém je fašistou a po otci adoptivním je nacistou. Horší je to pak se senátorem Štětinou, který balancuje někde na hranici nacisticko-fašistického myšlení. Trojici nejviditelnějších činitelů primitivního antikomunismu, který má maskovat nacisticko-fašistické myšlení těchto havloidů uzavírá hudebník Kocáb, který zločincům na Kyjevském Majdanu zazpíval a se Štětinou a Schwarzenbergem vyjádřil podporu tamním nacistickým politikům, kteří tak rádi na demonstracích hajlovali, třeba jako příklad součastný premiér Ukrajiny Jaceňuk.

Pravděpodobně se jedná o novinářskou kachnu, jelikož tuto informaci šířil server Romea.cz, kterému se dá věřit asi toliko, že když napíšou, že právě je den, tak je třeba se podívat z okna, zda není noc, ale právě tento server šířil informaci, že předseda DSSS Vandas pozval do České republiky představitele Pravého sektoru, což je evidentní nacistická organizace, které uchvátila na Ukrajině moc. Dále informace byla doplněna o fakt, že setkání se mají zúčastnit předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg a senátor za TOP 09 Štěnina.

Zdá se Vám to neskutečné? Tak oficiálně představitelé Evropské unie nově vzniklou nacistickou vládu Ukrajiny uznávají, tím taktéž dokazují, že Evropská unie je nacistický projekt a je jen pokračováním nacistické Třetí říše. Sám Schwarzenberg nacistickou organizaci Pravý sektor, který již svým názvem mate, jelikož je nacistický a nacismus je národní socialismus, tudíž je to levicová ideologie, prohlásil za standardní stranu, kterou by chápal něco jako ODS u nás.

Nekomunisté

Oblíbená uniforma?

Proto kdo rád obhajuje svobodu, tak by se měl štítit slova antikomunista a spíše se označovat za nekomunistu, tedy člověka, který se komunistů a komunistické ideologie štítí stejně tak, jako ideologie nacistické a fašistické, jelikož pro něj je důležitá lidská svoboda.

Rozdíl mezi totalitně smýšlejícím primitivním antikomunistou a mozkem myslícím nekomunistou je v tom, že nekomunista bude obhajovat svobodu slova, nechť si komunista své bláboly o svých perverzních vizích světa mele. Takový komunita by měl být společností trestán až v případě páchání zla, jako jsou loupeže, vraždy a mučení svých odpůrců, tak jak to komunisté prováděli po celou svou historii.

Ovšem primitivní antikomunista, by chtěl své konkurenci v totalitních praktikách, tedy komunistům sebrat svobodu slova a trestat jen za slova, tak jak to dělali nacisté a fašisté ve své historii. Po zákazu komunistů budou primitivní antikomunisté chtít co? Označovat je a zavírat do kriminálů, tak jako to dělali v minulosti? Vraždit?

Kritika puče na Ukrajině není chvála Ruska, je to jen kritika nacistického puče

Štětina na nacistickém Majdanu

Všemožní vychvalovatelé vývoje nacistického puče a vražd, které tam páchaly kriminální živly, které dnes zemi vládnou, označují kritiky tohoto vývoje za rusomily. Ovšem toto je jen zvrácená havloidní propaganda, havloid či karloid, to jsou přeci jen primitivové, proto využívají primitivních zkratek a označování svých oponentů nálepkami.

Rusko nikdy nebylo Sovětským svazem a není ani nástupcem sovětské ideologie, jelikož nástupnice po Sovětském svazu je Evropská unie. V EU se mísí sovětský způsob organizace s nacistickou ideologií. Komunisté prosazovali internacionální socialismus, nacisté nacionální socialismus a Evropská unie přišla v rámci budování NWO s globálním socialismem.

V samotném Rusku je komunistická strana marginální opozicí, to ovšem primitivní havloidní antikomunisté zatajují, aby mohli takto tajit i své levicové myšlení a prosazování nacisticko-fašistických ideálů, což také v reálných krocích v rámci Evropské unie činí. Mráz dnes přichází z Bruselu.