Jak by se mohl bránit národ Švejků islamizaci? Příjemně, přirozeně a chytře

Evropská unie přichystala všem členským zemím „milý dárek.“ Bude islamizovat Evropu importem muslimů. To že muslimové nepřijímají kulturu hostitelské země je zřejmé z příkladů Francie, Německa, Velké Británie či Španělska, ale i severských států. Tam všude ohrožují tradiční společnost a zavádějí paralelní právo, kdy ignorují i tamní justici. To vše hrozí i České republice. A muslimy podle nařízení a plánu Evropské komise nesmíme odmítnout a musíme je vesele přijmout. Za zvuků Ódy na radost a pod vlajícím modrým hadrem posetým hvězdami.

Socha Švejka v Přemyšli

Ovšem to bychom nebyli Češi, abychom na to nevyzráli. Stačí se stát zemí, kterou budou muslimové opovrhovat a štítit se jí. A nám to vadit nebude, bude to pro nás přirozené prostředí. Stačí jen se začít chovat více česky a budou se nám vyhýbat jako čert svatému kříži. Zamysleme se tedy a konejme. Poživačným životem a prohloubením českých zvyků proti islamizaci.

Éčka: Strašák, ale i pomocník

Jak znechutit muslimům Českou republiku? Tak třeba potravinami. V každé potravině jsou nějaké „éčka“, ovšem jedno, které se navíc ani spíše nepřidává do masných výrobků, ale převážně do cereálií a sušenek či pečiva je E472. Pro muslimy je to nepřijatelná přísada, jelikož se získává z vepřů.

Stačí přijmout danou legislativu, že do každé potraviny musí být přidáno E472 a nebo pokud to dovoluje technologický postup, tak minimální příměs vepřového sádla. Pomohlo by to našim pěstitelům prasat a muslimové by si museli „své“ potraviny dovážet.

Namítnete, že svobodný trh a nabídka s poptávkou by to mohla vyřešit a někdo by vydělával na „vepřiprostých“ potravinách, kdyby je dovážel. Ano i to se může stát, ale pak by takové potraviny byly přirozeně dražší. Anebo by se vůbec prodávat nesměly.

Prasátka obecně

Každý muslim chce v zemi, kde přebývá, mít i svou modlitebnu nebo přímo mešitu. Ve španělské Sevile místí nechtěli další mešitu, tak na plánovaném místě, kdy by mešita měla být postavena, zakopali celé prase. Tím „znesvětili“ půdu a mešita tam postavena podle Koránu nesmí být.

Zaručený recept jak zastavit výstavbu mešit
vyzkoušeli ve Španělsku. Funguje na 100%

Jednoduché. Neprotestovat proti výstavbám mešit. Jen prostě v místě, kde by se tak mělo dít, by místní obyvatelé vždy zakopali vepře. A měli by klid. Ano musel by se upravit veterinární zákon, který by toto dovoloval. Ale na ochranu národa, proč ne.

Stát by měl podporovat výrazným způsobem chov prasat, aby v každé obci byl minimálně jeden vepřín. Tím by se snížila cena vepřového, pěstitelé by byli nadšeni, tak jako konzumenti, kteří by měli své české vepřové. Zpět by se zavedly tradiční zabíjačky a vepřové maso by zaplavilo českou kotlinu.

Pivovary a palírny

Češi vypijí nejvíce piva na hlavu ve světovém měřítku a dokonce jsme i na předních příčkách ve spotřebě tvrdého alkoholu. Tyto radosti jsou muslimům zapovězeny. Proto bychom měli zrušit spotřební daň z alkoholu a spíše podporovat výstavbu malých pivovarů, tak aby byl v každé obci. V místech, kde by nebyl pivovar, by se vystavěly pálenice, by byla slivovice.

Muslima už jen uráží pohled na opilého člověka. Proto je třeba i upravit toleranci alkoholu u řidičů, aby jedno pivo bylo za volantem povoleno. Hezky je cítit z dechu a dopravu to nijak neohrozí. Navíc pivo v malém množství je pro zdraví prospěšné. Komu pivo nechutná, tak máme skvělá moravská vína.

Národ milovníků pejsků

Pes do každé rodiny. Je to milé zvířátko, společenské a přítulné. Centrálně by se měl začít podporovat chov psů. Nejenže by se vystavěly šlechtitelské stanice a nezaměstnaní by měli práci, jak v těchto stanicích, tak ale by se dali zaměstnat sběrem psích exkrementů, ale navíc by se zrušily poplatky za držení psa obcím.

Není taky vůbec špatnou myšlenkou zavést přídavky za psa nebo slevy na dani. Chovatel by si vybral, co by pro něj bylo efektivnější. Osamocené osoby by psa, pokud by si to přály, dostaly zadarmo, na náklady státního rozpočtu.

Muslim nesnese pohled na psa, který je na vodítku veden po ulici, je to pro něj stejně nečisté zvíře jako vepř. A Češi pejsky mají obecně rádi.

Česká mazanost a chytrost

Nikdy jsme nebyli národem, který by se vzdával a i v nejhorších situacích jsme si uměli poradit. Jsme sice společností výrazně ateistickou, ale Boží muka, kříže v přírodě a kostely, kaple a katedrály do naší krajiny patří, tak proč o ně nepečovat, tak by vydržely další a další léta.

Navíc výše uvedené nápady a doporučení, jsou typické pro Čechy. Kdo nemá rád psy, menšina jich určitě bude, ale ten kdo nerad psy, má třeba rád pivo, nebo si dá víno, případně panáčka něčeho ostřejšího. Pokud by to byl abstinent, který se psů bojí, tak určitě si rád zbaští kus vepřového, být vegetariánem, tak si dá nějaké to pečivo či sušenku s E472.

Po dlouhé době by se národ sjednotil a choval by se vlastně přirozeně, tak přirozeně, že by se nám muslimští imigranti, které do Evropy chce importovat Evropská komise, vyhýbali, jelikož do takové země by se i jen vstoupit báli. Požitkářstvím bychom zabránili islamizaci naší krásné vlasti. Nazdar!