GLOSA: Probůh, „klony“ Samkové v ulicích

Rozšafná kandidátka na prezidenta, která nemá zatím ani hotový sběr starého papíru, pardon petičních archů, s 50.000 tis. podpisy, zvolila zajímavý trik, jak ty podpisy sesbírat. Klára Samková si proto nechala vyrobit masku. Ale pozor, ne pro sebe, to ona nepotřebuje. Masku sebe si nechala vyrobit a několikrát. Dobrovolník se naklonuje na Kláru tím, že si dá masku přes hlavu. A co tak naklonovaná Klára bude dělat? No právě sbírat ty podpisy.

Já bych měl pro paní Samkovou jedno varování. Odkud se budou rekrutovat převážně její dobrovolníci? Kdo jí bude podporovat, nebo jakým způsobem budou ty podpisy sbírat a kde? No právě, aby Vás nezastavil klon Kláry se slovy: „Gadžo, podepiš! Peněženku a zlato sem!“

To pak mohou být noviny a TV stoky, pardon kanály, plné kandidátky, jelikož myslíte si, že Policie rozezná pravou Kláru od klonované Kláry? Klon není v policejních příručkách. Tak se bude vyšetřovat, pátrat a informovat: Tam bylo cosi, co tak vypadalo a s mačetou něco posekalo, tam to zase něco okradlo, oloupilo, znásilnilo atd.