Západní demokracie vraždí svobodu slova ve jménu multikulti

Co se děje se svobodným myšlením v západním světě? Kde je svoboda ducha, myšlenek a slova? Kam se poděly ctnosti, na které byl západní svět hrdý a byl na nich založen. Kam se poděla racionalita? Kde je křesťanská tradice našeho kontinentu a odkazy našich předků? Vše se rozpustilo v multikulti společnosti, která se na nás právě ze západu Evropy valí, jako mor ve středověku. Nemoc politické korektnosti, slabosti stát za svými zákony, svou morálkou a tradicí v nekulturní rozmělněnosti, tak to je jen začátek zkázy další civilizace, nyní Evropy.

Evropa celé stovky let odolávala muslimské expanzi, tu lépe, tu hůře, ovšem nikdy nebyla Evropa muslimy podmaněna. Vždy si evropské národy dokázaly poradit s muslimskou expanzí. Ovšem po příchodu multikulti, které je propagováno všemožnými levicovými liberály, marxisty, socialisty, sociálními demokraty a jinými vyšinutými, se vše rázem mění. Svobodným myšlenkám a trhu jejich obhajitelnosti je nasazen do úst roubík politické korektnosti. Cenzury vyššího ducha, nějakého společenského vědomí, které nevznikalo v soutěži myšlenek po staletí, ale v chorých hlavách jako dogma.

Ovšem po těchto hrůzách, přichází hrůza největší, popření svobody slova. Už se nesmí ani mluvit, ba dokonce ani myslet. Muslimští přistěhovalci jsou v západní Evropě problémem, jelikož odmítají dodržovat tamní legislativu, zvyky a tradice. Okupují Evropské území, nejsou hosté. Kaddáfí prohlásil, co nezvládnou naše zbraně, to zvládnou, rodila našich žen.

Vzpomeňme na Satanské verše Salmana Rushdie, tehdy jej celý západní svět bránil a obhajoval před fatvou ukrýval a západoevropské demokracie byly tehdy v čele těchto aktivit. Hájily svobodu slova. Odsuzovaly chování muslimů, tehdy jejich společnost přirovnávaly k středověké a po právu. Islám jako náboženství je fanatický a neuznává náboženství jiná, proto byl vždy ve sporu s civilizacemi, které mají a měly náboženství jiná. Ovšem islamisté neměli nikdy daleko k pálení a zneuctívaní cizích symbolů, tak proč se diví, že pastor Terry Jones spálil Korán. On se choval úplně stejně jako oni, islamisté.

Západní demokracie vždy obhajovaly svobodu slova a projevu. Nebylo ničím divným, že v evropských satiristických časopisech vycházely karikatury kohokoliv. Tak proč ne Mohameda? Vždy to bylo obhájitelné, ale něco se změnilo. V minulých dnech francouzský časopis Charlie Hebdo vydal karikaturu a následně byl francouzskou vládou, za toto kritizován. Změkl snad francouzský vládní mozek natolik, že popírá největší ctnost jejich revoluce a tou je volnost? Tedy svoboda, jako taková.

Proto se nesmíte divit, že autoři filmu Nevinnost muslimů, chtějí být raději v utajení. Ovšem ptám se proč? To jsou západní demokracie tak slabé, že nedokážou obhájit svou podstatu? Svobodu? Svobodu slova, myšlenek a vyjadřování? Írán už veřejně prohlásil, že autory vypátrá a řádně ztrestá. Ovšem pokud se spekulace zakládají na pravdě a autoři jsou navázání nebo sami přímo jsou agenty Mossadu a egyptští koptové žijící v USA, tak to nebude mít Írán zase tak jednoduché. Izrael jako jediný je schopen v dnešní postmoderní době a umělé globální společnosti bránit své kulturní a náboženské tradice.

Multikulturní zvěrstvo je třeba odmítnout a začít obhajovat naše zákony na našem území, naše tradice na našem tradičním území a naše náboženství, která formovala náš národ a národy Evropy. Evropa po staletí tomu odolávala, ovšem byla to svobodná Evropa. Evropa národních států, kde národy si byly rovny a kooperovaly. Samotná Evropská unie je hlavním viníkem, jelikož evropské národy leptá a rozkládá.

Film Nevinnost muslimů může být špatný, nebo je špatný, co filmu se týče. Ovšem je to myšlenka a ta je svobodná a nesmí být zakazována, proto pokud jej někdo přeloží do češtiny, tak by v České republice měl volně přístupný. Tak přístupný, jak Google jej nechal přístupný a vzkázal muslimovi Obamavi, že svoboda slova je na internetu nejpřednější. Zatím to možné je. Proto je třeba za svobodu slova bojovat, abychom o ni nepřišli a je jedno, co se jí šíří, jelikož to je právě ta svoboda.