Bude se opakovat historie? Vzniknou Spojené státy Evropské genocidou původního obyvatelstva?

Americký národ vznikl z krve pokořených a genocidou skoro vyvražděných původních obyvatel kontinentu. Bohatství USA částečně vznikalo na otrokářství a zneužívaní obyvatel dovezených z jiného kontinentu. Bude se tato situace obdobně opakovat v Evropě? Patrně ano, vše tomu nasvědčuje, jen likvidaci původních obyvatel podporuje nová politická třída z Bruselu a otročit nás budou islamističtí imigranti a jiné privilegované skupiny, které určují sociální inženýři – různé sexuálně zvrácené menšiny.

Indiáni se sice bránili, ale nemohli předpokládat, že z Evropy a od jinud, k nim dorazí takové hordy cizinců, kteří jim vezmou loviště, obživu, zavřou je do rezervací a nakonec na nich spáchají strašlivou genocidu. Do Evropy přicházející imigranti mohou být regulováni, jelikož naštěstí jsme od indiánů z amerických prérií technologicky na výši. Ale proč se tak neděje? Protože neomarxističtí sociální inženýři si hrají své perversní hry na budování nové společnosti.

Z historie víme, že když kdokoliv chce vybudovat novou společnost nebo nový národ, tak stará společnost, nebo staré národy musí ustoupit, nebo jsou vyvražděny. Masové vraždění nacistů v Evropě, nebo komunistů v Rusku jsou toho hrůzným příkladem.

V těchto případech nakonec nedošlo k vybudování nového národa, ale na území USA se tomu tak stalo a po tomto vzoru bude patrně dnes už jen snad skoro většina bílých heterosexuálních křesťanských Evropanů, hájící svůj tradiční model společnosti založený na rodině, genocidou vyvražděna jako severoameričtí indiáni.

Ještě je část tomu zabránit, ale za pár let bude islamistů většina a pak bude s námi konec. Lidé, bděte, je třeba takové Evropě říci absolutní ne.