Luboš Zaorálek: „Jsem idiot!“

Neděle, 6. 11. 2011, 7:38 – Toto prohlásil místopředseda Poslanecké sněmovny za ČSSD Lubomír Zaorálek v pátečním Hyde parku na ČT 24. Dále pak řekl něco ve smyslu, že když mu řeknou, tak odejde i s politiky. Asi to bude lhář, nebo to nemyslel vážně, protože já jsem jej k rezignaci vyzýval otevřeným dopisem, který jsem mu zaslal přímo do Poslanecké sněmovny – ani na něj neodpověděl. Ale co taky od idiota čekat, že?

Jsem rád, že konečně tento pán řekl něco, co je pravdivé a ne jen jeho užvatlané lži a zaťaté pěstičky. Jako chlap přiznal, to co si o něm lidé myslí a pěkně dlouho. Konečně se to může říkat nahlas, protože se k tomu přiznal.

Luboš Zaorálek, nebo zaOrálek, jak chcete, má jednu zajímavou vlastnost. Vždy se s dramatickým výrazem ve tváři k něčemu přizná. Tu jednou, že žral psy, či že čichal toluen. Co si o tom myslet, že v televizním pořadu u pana Krause ukázal, jaké má stravovací návyky, to by mohl divák přejít s úsměvem. Ovšem co jeho otevřená propagace toxikomanie v historce o jeho intoxikaci toluenem? To by měl být člověk, který je při smyslech, asi v pozoru. Proč? No protože se dívá na idiota. Jenže jak to dát na zřetel, že ten pán je idiot? Raději nijak, aby se mu nemstil nebo jej nepopotahoval jinak.

Jenže to by nebyl Luboš Lubošem, kdyby nám s naším dilematem o idiotovi nepomohl sám. On nám to naše tušení, že je idiotem, sám potvrdil a přiznal se. Takže děkujeme, pane idiote a nyní po přiznání splňte ještě slib, že odejděte z politiky, tak šťastnou cestu a táhněte, kam chcete.

Jsem rád poslem dobrých zpráv a tato zpráva, že je Luboš idiot je zprávou určitě dobrou, tak pojďme slavit, další vysoce postavený idiot je odhalenen a navíc tak učinil sám. Nyní by mohl vystoupit ve sněmovně za pultíkem nahý a už by jej vezli za kamarádem Dr. Davidem do Bohnic. Právě tam totiž idioti patří a ne do sněmovny.